Sales op Slippers

Een online Programma waarin je Binnen een Paar Uurtjes (nog beter) leert Verkopen Zonder Verkoperig te zijn en je Closingpercentage Drastisch VerhoogtSales op Slippers

Rocco Agterberg - Planbizz.nl

"Ik word nu een half jaar gecoacht door John van Lifestyle of Business met als doel mijn ondernemers- en sales vaardigheden te verbeteren, zodat ik onder andere mijn omzetdoelstellingen kan behalen. Wij analyseren elk sales gesprek, waardoor ik meer inzicht krijg in mijn aandachtspunten en ontvang daarbij praktische tips hoe ik daarmee kan omgaan. Ik ben uiterst tevreden met de resultaten tot nu toe"

Cynthia Schultz - Structuurjunkie.nl

"Ik had een basis op salesvlak, maar toen ik eenmaal écht telefonisch ging verkopen, liep ik toch tegen aardig wat dingen aan. Door de kennis en coaching van John gaat sales nu een stuk makkelijker omdat ik beter weet wat ik kan doen. Door de training en kennis van John zie ik nu elk sales gesprek als een oefening en ben ik niet meer zo gehecht aan de uitkomst als voorheen. Vond ik sales eerst best een 'lastig ding' in mijn bedrijf en werkweek, vind ik het nu superleuk om te doen. Thanks John!"