Wat deze cacao ceremonie zo speciaal maakt

Marlous- Utrecht

Jeanet is het voorbeeld van 'zachte kracht' vor mij. De belichaming van En/En. Haar succes in de zakenwereld, als ondernemer en investeerder en in de materialistische wereld. Die ze prachtig combineert met de zachtheid van sjamanisme, cacao en spiritualiteit. En/En bestaat echt. Jeanet is het levende voorbeeld ervan voor mij en ze heeft mij geleerd hoe ik de werelden van 'hard en zacht' kan combineren. Ik vond het spannend om het pad van spiritualiteit te bewandelen. Door jouw 'down to earth' zijn en praktische insteek, paste het helemaal bij me. Dank je wel voor deze verrijking, Jeanet!

Chanel - deelneemster online cacao ceremonie

Ik heb eerder cacao ceremonies gedaan welke allemaal prachtige elementen hadden. Maar deze ceremonie vandaag bij jou is van een nieuw niveau. De opbouw, de samensmelting van sjamanisme en heilige plant medicijnen. De stilte, muziek, begeleiding. Het bracht meer dan ik had kunnen wensen.

Meg - deelneemster online cacao ceremonie

De stilte en rust die je toevoegt in de ceremonie is heel fijn. Ik zie veel ceremonies met constante muziek en sharings. Maar dit met jou waar we veel naar binnen konden keren en ook echt die stilte konden ervaren, terwijl ik voelde dat je er altijd was om te begeleiden, maakte diepe dingen los.